Application

VIL DU HØRE, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIG MED AT NÅ DIT MÅL?
Skriv dig op i kontaktformen, så kontakter jeg dig til en uforpligtende snak om mulighederne

TAG EN SNAK


VIL DU HØRE, HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIG MED AT NÅ DIT MÅL?
Skriv dig op i kontaktformen, så kontakter jeg dig til en uforpligtende snak om mulighederne

TAG EN SNAK


Hvilke fordele får du ved at vælge mig som coach?
Både træningsprogram og kostplan er tilpasset dine behov. Du får en individuel plan som giver dig rig mulighed for at komme på godt på vej i den sunde retning! Jeg er med dig hele vejen, så du får den helt rette støtte til at nå dit mål. 

– Skræddersyede kostplaner der opdateres i takt med din udvikling– Tilpassede træningsplaner der tager udgangspunkt i dit mål– En passioneret coach der er med dig hele vejen for at sikre, at du hele tiden er på rette spor– Løbende support, motivation og rådgivning. vi er sammen i det her, og mit mål er at få dig i mål

Kom i gang nu!


Min passion er at inspirere, motivere og skabe resultater

Jeg har over 15 års erfaring indenfor fitness coaching, og jeg har haft mere end 1000 klienter og transformationer igennem tiden.Jeg har tidligere været konkurrence-atlet på topniveau og har konkurreret i hele verden med flotte resultater. Jeg ved derfor hvad det kræver at opnå succes.Jeg er medstifter og ejer af Pro-Fit Gym, hvor jeg også har min daglige base.

KOM I GANG NU!

Hvad er et online forløb?
Online forløb er for dig som står med et ønske om at indfri et mål. Hvad enten dit mål er vægttab, opbygge muskler eller et behov for at få en sundere livsstil, så kan jeg hjælpe dig med at finde vejen.Du vil få udarbejdet en skræddersyet kostplan og træningsplan som er tilpasset din hverdag, behov og ressourcer. Jeg tager højde for alle dine præferencer, så det bliver så let og overskueligt for dig som overhovedet muligt at komme i mål.I et forløb committer du dig til mig, og sammen tager vi ansvar for at komme i mål. Du skal ugentlig tracke din fremgang via appen, så jeg løbende kan justere din kost og træning til, for at sikre, at vi hele tiden er på rette spor.