Personligt forløb med Kenneth Robert

Jeg hjælper karrieredrevne mænd med at navigere i en travl hverdag. Gennem fokus på kost, træning og mindset, vil du opnå stærkere resultater for dig selv og din virksomhed. 

Klientudtalelser

Kenneth standing next to client in the gym

Har du tabt pusten efter arbejde?

Er du en karrierebevidst mand og har du ikke haft lige så meget fart på din sundhed som din karriere? Måske har du et ganske fint betalt job eller er selvstændig erhvervsdrivende – uanset så er din hverdag nok primært fokuseret omkring arbejde, møder og målsætninger, hvilket kan fjerne fokus fra dig selv og dit helbred.

I et personligt forløb med mig mødes vi fysisk til en-til-en træningssessioner, hvor jeg tager teten og sørger for du bliver den absolut bedste, sundeste og stærkeste version af dig selv. Dertil hjælper jeg dig også med dine kostvaner, så du kan indfri dine personlige mål og ikke bare kan præstere bedst muligt på karrierefronten, men også derhjemme. 

Circle_Check

Fysisk fremmøde sammen med mig - enten hos dig eller i fitnesscenteret.

Circle_Check

10 års erfaring med karrierebevidste mænd og far til 2 små drenge selv.

Circle_Check

Totalløsning til dig, som ønsker en at stå til ansvar overfor fysisk.

Circle_Check

Uddannet Personlig Coach, NLP coach samt mentaltræner.

Hvad kan du forvente af forløbet?

Indsæt tekst med detaljer om forløbet. Indsæt tekst med detaljer om forløbet. Indsæt tekst med detaljer om forløbet. Indsæt tekst med detaljer om forløbet. Indsæt tekst med detaljer om forløbet.

Circle_Check

Indsæt fokuspunkt

Circle_Check

Indsæt fokuspunkt

Circle_Check

Indsæt fokuspunkt

Circle_Check

Indsæt fokuspunkt

Virksomhedscase: SAC-IT

Indsæt tekst omkring virksomhedstræning. Indsæt tekst omkring virksomhedstræning. Indsæt tekst omkring virksomhedstræning. Indsæt tekst omkring virksomhedstræning. Indsæt tekst omkring virksomhedstræning. 

Er du klar til at komme i dit livs form?

Udfyld kontaktformularen og lad os tage en gratis og uforpligtende samtale om dine mål. 

Send