Et stærkt team med høj faglighed og kvalitet som kerneværdi.

Hos Kenneth Robert Coaching, er der foruden Kenneth selv, et mindre team af specialister på hver deres felt. De har alle relevante uddannelser i en bred pallette indenfor sundhed, fysisk, såvel som mentalt

Vi har en fælles ambition og passion for at formidle og guide mennesker,
til et bedre og sundere liv. Vi har hver især vores individuelle
spidskompetencer, hvilket betyder at vi sammen kan øge fagligheden og
udvide ekspertisen vi tilbyder vores klienter. Kvalitet er essentielt
Det betyder for dig som kunde at vi sikre os at du lander i de hænder
som vi mener bedst kan varetage dine behov.
Hos os er klienten i centrum og et godt forløb er baseret på stor
faglighed, nærvær, nysgerrighed og interesse for den enkelte.
Men vigtigst af alt, et forløb det skaber resultater for klienten, uagtet om det er synlige, mentale eller fysiske resultater.

Vi står klar til at hjælpe dig

Kenneth

Jeg har altid haft en naturlig interesse i at dele viden og kunne hjælpe andre.

I 2010 blev jeg selvstændig personlig træner og opførte mit første Gym i 2014 der blev drevet 100% efter missionen om at kunne hjælpe alle der trådte ind af døren.
Min coaching virksomhed voksede parallelt med centeret og i 2020 solgte jeg min andel for at fokusere udelukkende på min Coaching virksomhed.

Jeg ønsker at hjælpe ALLE som har et mål om et vægttab, livsstilsændring eller blot ønsker at optimere deres kost eller træning.

Jeg har i dag over 12 års erfaring som Personlig Coach og har løbende udvidet mine Coaching kompetencer med certificering som NLP Coach, Mentaltræner og VaneCoach.
På mit team har jeg nøje udvalgte personer der kan komplimentere mig med høj faglighed og ekspertise.

Formål for Kenneth Robert Coaching er at guide andre til et liv med mere mental og fysisk POWER. Dette gør vi ved at levere nærvær, interesse og nysgerrighed for det enkelte menneske og guider med høj faglighed inden for personlig coaching, kost og træningsvejledning.

Rasmus

Mit navn er Rasmus, jeg er 28 år gammel og bor i Roskilde med min søn og min kæreste. Til hverdag arbejder jeg som Personlig træner, coach og kostvejleder, med baggrund fra den statsautoriserede fitnessuddannelse.
Jeg kom ind i fitness branchen med det formål, at jeg brænder for at gøre en forskel. Jeg føler mig privilegeret, fordi jeg med min passion for fitness og sundhed kan bidrage til, at give mennesker overskud i hverdagen og et stærkere selvbillede. Jeg brænder ikke for at give 6 pac og store biceps, men for at give større livskvalitet og mere velvære.

Jeg er rigtig glad for at kunne bruge mine kompetencer til at hjælpe klienterne hos Team Kenneth Robert Coaching med ligeså stor succes, som hos DadCamp og FitCamp.

Barbara

Barbara er KVINDEN i teamet og har med sine mere end 10 års erfaring med fokus på kvinder et bredt kendskab til hvad det kræver at nå sine mål.
Dertil er hun mor til to, træner selv dagligt hjemme og har i mange år skabt en hverdag omkring lækre nemme familievenlige opskrifter samt træningsøvelser.

“Jeg er mor til to drenge, har siden min træner- og ernæringsuddannelse i 2012, aktivt arbejdet som personlig træner, kostvejleder og coach hvor jeg har hjulpet flere hundrede kvinder mod en livsstilsændring. Dertil har jeg med Kenneth ejet og drevet to fitnesscentre som vi solgte i 2021 og jeg har nu efter min barsel indgået i teamet hos Kenneth Robert Coaching.
I teamet indgår jeg som personlig træner, kostvejleder og coach med fokus på kvinder – kvinder fordi der er så meget mere end bare træning og en kostplan som spiller sammen med de vidunderlige mekanisme kvindekroppen besidder af hormoner, vaner, graviditet, efter fødsel, før graviditet, mm.

Jeg tror på at vi kan det vi fokuserer vores energi på, at vi med de rette værktøjer kan ændre vores fokus hen imod det ønskede mål hvad end det er et vægttab, mere styrke i hverdagen, mere energi, større livsglæde, at kunne løbe en tur, måske et maraton eller andet.”

Teamets uddannelser og specialer

Trænings vejledning / personlig træner
Hold træning / firma / Bootcamps
Crossfit instruktør
Kost / Ernæring
Evidens baseret kost
NLP Coach
Vane Coach
Mental træner