16 uger i helvede 2.0

Send

Resultater Fra 1.0 Forløbet:

Se de vilde resultater nogle af de klienter der var med på mit “16 uger i helvede 1.0” forløb fik.

HVEM?

Det er til dig der ved, at du har brug for at blive presset. Du har normalt travlt, så der skal tænkes smart. 

Du vil gerne investere 2-3 gange om ugen til effektive træninger. Du vil gerne ommøblere kroppen,mindre mave og stærkere krop. 

HVAD?

Et forløb der giver dig et seriøst spark i røven. Det er 16 uger, hvor man går hårdt til den. 

Der er træningsplaner, men de udfordrer dig. Vi sørger for at kosten bliver en leg.

HVORFOR?

Jeg har lavet det her koncept, fordi jeg tit oplever mænd, som har brug for mere end et kærligt skub og lidt blød motivation. 

Man får motivation, til at rykke, og du skal ikke længere udsætte dine drømme for at blive den bedste version af dig selv.

Find tilbage til styrken & glæden i hverdagen!

Jeg har hjulpet +1000 mænd til et bedre jeg

Er du træt af det, du ser i spejlbilledet hver morgen, men føler dig fortabt i forhold til, hvordan du skal skabe den ændring, du drømmer om? Netop sådan har de fleste af de klienter, jeg har hjulpet, det før de startede på et forløb – men gennem struktur og planlægning skaber vi sammen en forandring. Du kan blive den næste!

Af mine klienter er mænd mellem 30-55 år
0 %
Har fået fornyet energi i hverdagen efter blot 1 måned
0 %
Ville anbefale forløbet til andre
0 %

OM MIG

KENNETH ROBERT

Jeg har altid haft en naturlig interesse i at dele viden og kunne hjælpe andre.

I 2010 blev jeg selvstændig personlig træner og opførte mit første Gym i 2014 der blev drevet 100% efter missionen at kunne hjælpe alle der trådte ind af døren. Min coaching virksomhed voksede parallelt med centeret og i 2020 solgte jeg min andel for at fokusere udelukkende på min Coaching virksomhed.

Jeg ønsker at hjælpe ALLE som har et mål om et vægttab, livsstilsændring eller blot ønsker at optimere deres kost eller træning.

Jeg har i dag over 10 års erfaring som Personlig Coach og har løbende udvidet mine Coaching kompetencer med certificering som NLP Coach samt Mental træner. På mit team har jeg udelukkende nøje udvalgte personer der kan komplimentere mig med høj faglighed og ekspertise.

Formål for Kenneth Robert Coaching er at guide andre til et liv med mere mental og fysisk POWER. Dette gør vi ved at levere nærvær, interesse og nysgerrighed for det enkelte menneske og guider med høj faglighed inden for personlig coaching, kost og trænings-vejledning.

Alt samlet i én app

24/7 SUPPORT

Gennem appen vil du på daglig basis kunne få coaching, vejledning og støtte. Jo mere du bruger mig desto mere kan jeg give dig.

TRÆNINGSPLAN

En skræddersyet træningsplan som tager dig tættere mod dit mål. Din træningsplan vil blive lavet alt efter dit niveau, hvor mange gange du træner i ugen og i det miljø du ønsker at træne i.

CHECK-INS

Hver uge evaluerer vi på din udvikling og sikrer at du har det godt. Hvad fungerer i dine planer og hvad fungerer ikke. Alle dine planer vil være dynamiske og løbende blive tilpasset og justeret

KOSTPLAN

En skræddersyet kostplan som tager udgangspunkt i din hverdag. Det er vigtigt at du spiser mad som du finder interessant og som er tilpasset til den tid du ønsker at bruge i køkkenet.

Tag ikke kun mit ord for det, hør hvad mine tidligere klienter siger:

Om du er CEO, familiefar, single mand, enlig far eller noget helt femte, så skaber vi sammen rammerne for en sundere balance i dit liv. Læs et kort udpluk af de mange tilfredse klienter, jeg har hjulpet de seneste mange år!

Andreas Von Der Heide
Andreas Von Der HeideCo-Founder, Les Deux
Read More
For os er fællesskabet et grundlæggende element i vores kultur. Fællesskabet, konkurrencen og samarbejdet der ligger i træningen med Robert og hans team er med til at understøtte den virksomhed vi er. Træningen bidrager med energi, godt humør og gode jokes mellem alle medarbejdere - ikke kun på dagen, men også i dagene/ugerne efter. Vi er enormt glade for vores ugentlige træninger i Les Deux.
Thomas Andersen
Thomas AndersenCEO, About Vintage
Read More
Kenneth var under mit forløb super engageret og passioneret for den fælles rejse. Jeg kunne med det samme mærke at Kenneth og hans team var vanvittig kompetente og brændte 100% for at hjælpe mig med at ændre dårlige vaner og optimere mit mind-set ift. træning og kost.
Peter Lucas
Peter LucasCo-Founder & CEO Hedia
Read More
Har haft fornøjelsen af Kenneth og hans team hele 2022. Jeg er 40 år, familiefar, selvstændig, så tiden er knap og har type 1 diabetes - hvilket bare øger niveauet af kompleksitet - men det har de på en eller anden måde også fået med i deres programmer. De har hjulpet mig med at planlægge motion på mine rejser (forretning og privat) hvilket har gjort jeg altid har følt mig on track. kort sagt - super motierende og inspirerende samtidigt med at man bliver udfordret. Klar anbefaling af Kenneth og Rasmus.
Nicklas Sahl
Nicklas SahlSanger
Read More
Da jeg rakte ud til Kenneth var et træningscenter ærlig talt noget af det værste, jeg kunne forestille mig. Men med Kenneths professionelle guidance og opturs-væsen fandt jeg hurtigt tryghed i, at træne uden at være bange for at se åndssvag ud, gøre alting forkert, få skader, etc. Forløbet har givet mig en stor forståelse for, hvad god træning er for mig. Kenneths rådgivning og motivation gik langt ud over “bare at løfte vægte”. Det blev lige så meget et forløb der handlede om, at hjælpe mig med at få sunde vaner og få træningen til at blive en naturlig del af mit liv.
Lasse nielsen
Lasse nielsenCEO, RackBuddy
Read More
Kenneth var vendepunktet som fik mig tilbage på sporet, efter en lang og træls periode med en diskusprolaps. Han hjalp mig med at få overblik over kosten, hjalp med at skaffe det rigtige hjemmetræningsudstyr og fik sat min træning i system. Jeg har i mine snart 40år, aldrig haft det bedre i min krop.
Henrik Meden
Henrik MedenPartner og Advokat, Kammeradvokaten
Read More
Jeg har som advokat en hårdt presset arbejdskalender med lange arbejdsdage, stor mødeaktivitet og rejseaktivitet. Derudover skal jeg finde tid til at være far, min bedre halvdel, familie og venner. Sammen med Kenneth er det lykkedes os at finde tid i kalenderen til effektiv træning og nogle gode sunde vaner. For mig har forløbet ikke handlet om en kortvarig slankekur. Mit ønske har været at få gode sunde vaner, som bliver til faste rutiner, men med plads til et glas vin...
Jonas Lilleskov Nielsen
Jonas Lilleskov NielsenManaging Director, Selecta Denmark
Read More
Jeg har i flere år gjort brug af Kenneths rådgivning og kompetencer privat, hvilket har hjulpet mig i bedre form og bedre balance i en meget travl hverdag. Jeg har også introduceret Kenneths erhvervsprogram til min virksomhed med en enorm gevinst. Større socialt overskud, mere positiv kultur - og vi kan virkelig mærke det på både produktiviteten og sygdomsprocenterne. Jeg kan på alle måder anbefale Kenneth - hvad enten der er brug for et kærligt skub i hverdagen eller en strategisk udvikling for din virksomhed
Peder Stedal
Peder StedalManaging Director, Elgiganten
Read More
Jeg havde lyst til at genstarte min træning, komme tilbage i topform og få den ind i faste rammer. Her kommer Kenneth ind i billedet, og han er super dygtig til at ramme dig i øjenhøjde og komme med en konkret plan for både træning og kost. Planen er realistisk, langtidsholdbar og eksekverbar, og den er nem at adaptere til en travl familiehverdag uden at lave en masse om. Kenneth er dygtig til at holde en til ilden på en positiv, engageret og oprigtig interesseret måde. Det giver en fantastisk energi, som bidrager positivt på alle fronter og giver mig et solidt overskud til en travl dag.
Thomas Hølmer
Thomas HølmerIndehaver af Lokal Bolig hørsholm
Read More
Jeg har gennem forløb med Kenneth og hans team oplevet stort output set i forhold til vaneændring. Kenneth Roberts coaching har været en game-changer for min hverdag som ofte er præget af travlhed og lange dage. Hans ekspertise inden for kost, træning og vaner har givet mig øget energi, overskud og mentalt fokus. Hans tilgang er professionel og effektiv, og jeg kan kun på det varmeste anbefale et forløb
Robert HeinGREENWORK ApS
Read More
Vi har benyttet Kenneth Roberts ydelser i GreenWork regi i en periode på ca. 1 år. Der har været lagt et godt og realistisk program fra start, der har været overskueligt og sjovt at følge. Programmet er løbende og konsekvent fulgt op med justeringer og tilskyndelser når der har været behov for det, og resultaterne er fulgt med. Kenneth Robert og hans team er fagligt kompetente, og vi har givet anbefalinger videre til andre virksomheder og privatpersoner, som også har været tilfredse med ydelserne. Derfor følger hermed vores allerbedste anbefalinger af virksomheden.
Previous
Next