Nyt sind & ny krop på 12 uger

Send

Som et helt nyt menneske!

Se de vilde resultater fra nogle af de SEJE KVINDER, der tidligere har været i forløb hos mig og investeret i deres POWER.

HVEM?

Det er til dig der ved, at du bliver nødt til at fylde din egen kop op først, før du kan være der for andre. 

Derfor er du nu KLAR til at investere i dig selv og din sundhed, så du kan blive den bedste version af dig selv i alle aspekter af livet.

Du er kvinde og eventuelt mor – og du har en travl hverdag. Derfor skal der tænkes smart!

HVAD?

Et forløb der giver dig et kærligt, men seriøst spark i røven. Det er 3 måneder, hvor vi går hårdt til den på at ændre din kurs!

Træningsplanerne sørger vi for bliver tilpas udfordrende, og kosten bliver som en leg.

HVORFOR?

Jeg har lavet det her koncept, da mange af de seje kvinder, der rækker ud til mig, føler at de ikke gør nok. De har travlt med alle andre, end dem selv og måske kroppen ikke ser ud, som før en graviditet eller andet.

DERFOR har jeg lavet dette forløb, for at bringe styrken tilbage til netop de kvinder, så ny krop og sind kan opnåes på blot 12 uger.

0 %
Føler sig nærmest som et nyt menneske
0 %
Har fået fornyet energi i hverdagen efter blot 1 måned
0 %
Ville anbefale forløbet til andre

Gennem de sidste 10 år har jeg trænet travle mænd, kvinder og forældre – der alle har fundet tilbage til et fornyet overskud og følelsen af at være et helt nyt menneske! Nu ser jeg et behov for et endnu større fokus på at hjælpe alle kvinder og mødre, der glemmer at investere i sig selv og give sig selv den kærlighed, de giver til alle andre.

POWERWOMEN er det vi skaber og finder tilbage til på mit hold!

OM MIG

KENNETH ROBERT

Jeg har altid haft en naturlig interesse i at dele viden og kunne hjælpe andre.

I 2010 blev jeg selvstændig personlig træner og opførte mit første Gym i 2014 der blev drevet 100% efter missionen at kunne hjælpe alle der trådte ind af døren. Min coaching virksomhed voksede parallelt med centeret og i 2020 solgte jeg min andel for at fokusere udelukkende på min Coaching virksomhed.

Jeg ønsker at hjælpe ALLE som har et mål om et vægttab, livsstilsændring eller blot ønsker at optimere deres kost eller træning.

Jeg har i dag over 10 års erfaring som Personlig Coach og har løbende udvidet mine Coaching kompetencer med certificering som NLP Coach samt Mental træner. På mit team har jeg udelukkende nøje udvalgte personer der kan komplimentere mig med høj faglighed og ekspertise.

Formål for Kenneth Robert Coaching er at guide andre til et liv med mere mental og fysisk POWER. Dette gør vi ved at levere nærvær, interesse og nysgerrighed for det enkelte menneske og guider med høj faglighed inden for personlig coaching, kost og trænings-vejledning.

Find tilbage til selvkærligheden og følelsen af at du ER og GØR nok!

Alt samlet i én app

24/7 SUPPORT

Gennem appen vil du på daglig basis kunne få coaching, vejledning og støtte. Jo mere du bruger mig desto mere kan jeg give dig.

TRÆNINGSPLAN

En skræddersyet træningsplan som tager dig tættere mod dit mål. Din træningsplan vil blive lavet alt efter dit niveau, hvor mange gange du træner i ugen og i det miljø du ønsker at træne i.

CHECK-INS

Hver uge evaluerer vi på din udvikling og sikrer at du har det godt. Hvad fungerer i dine planer og hvad fungerer ikke. Alle dine planer vil være dynamiske og løbende blive tilpasset og justeret

KOSTPLAN

En skræddersyet kostplan som tager udgangspunkt i din hverdag. Det er vigtigt at du spiser mad som du finder interessant og som er tilpasset til den tid du ønsker at bruge i køkkenet.

Tag ikke kun mit ord for det, hør hvad mine tidligere klienter siger:

Louise Olsson
Read More
Kenneth og Rasmus giver dig alt hvad de har ! De bruger den tid du har brig for for at sætte sig ind i hvad præcist du skal med din kost og træning. De sammensætter og retter til hele tiden hvis du har brug for det, og de støtter og holder dig i nakken og til ilden. Der er ingen andre der får lov at lave mine livsomlægninger mere!
Emma Rebsdorf
Read More
Min kæreste og jeg har været i fælles 3 mdr. forløb hos Kenneth og teamet💪🏼 Jeg kan kun sige positive ting om forløbet. Vi har begge opnået det resultat som vi havde håbet på og er meget tilfredse. Vi kan VARMT anbefale et forløb hos Kenneth og hans team. Det har været pengene værd 🤩💪🏼
Julie Sørensen
Read More
Lige det spark bagi som jeg havde brug for🙌🏼 Jeg kontaktede Kenneth efter at have været meget aktiv i mange år, men nu havde fået et stillesiddende arbejde og derfor havde brug for at få noget struktur på træningen og kosten. Jeg havde et ønske om at tabe mig lidt og ellers få “omstruktureret” kroppen. Lige præcis det har jeg opnået ved et forløb ved Kenneth også helt uden, at jeg har følt det har været restriktivt. Efter 6 måneder fortsætter jeg nu selv på samme måde og de gode resultater fortsætter☺️ God service, professionelt og hurtig respons. Helt klart en kæmpe anbefaling herfra💪🏼
Maiken Støvring
Read More
Kenneth er den vildeste coach! Fra dag 1 sætter han sig 100% ind i dig, din status og mindset og uanset hvor mange udfordringer man stiller, hvor presset eller frustrerede klienter han har, bliver han ved med at få alle igennem og ovenpå igen! Jeg har været i forløb i 7 måneder, og det er den bedste investering jeg nogensinde har lavet i mig selv ⭐️⭐️⭐️
Monica Hasanpour
Read More
Efter to graviditeter havde jeg besluttet mig for at få hjælp til at finde tilbage til min form, som jeg i den grad havde forsømt i længere tid. Mit forløb hos Kenneth har været den bedst investering i mig selv! Jeg har fået langt mere struktur på min kost (og jeg spiser stadig alt det mad jeg bedst kan lide), jeg har fået styrke tilbage i min krop og bedst af alt mere energi og større velvære. Kenneth har mine varmeste anbefalinger!
Joan Mogensen
Read More
Det hele startede med en anbefaling. Seks måneder senere er jeg så meget klogere end jeg var inden mit møde med Kenneth. Jeg forstår nu at det er muligt med en balancegang mellem sund kosttræning og det sociale liv. Jeg har det fantastisk i min egen krop har tabt 5 kg føler mig stærkere end jeg har været længe og går stadigvæk ud og drikker lidt vin hygger med veninder og går tilbage til min kostplan efterfølgende. Kenneth har været utrolig igennem hele mit forløb jeg har følt mig som hans eneste klient. Hver en besked jeg har modtaget har jeg mærkede hans omsorg hans interesse for min succes og hans forståelse for når jeg havde en dag hvor det var gået knap så godt. De varmeste anbefalinger til Kenneth Robert coaching han er sgu en ener og helt unik.
Christina Nissen
Read More
Jeg kan kun give Kenneth mine varmeste anbefalinger. Et mix af en dygtig coach der har 100% styr på kost og træning, og en uddannelse som vanecoach, giver klienterne de rette redskaber, og mindset. 16 uger hos Kenneth har ikke kun givet vægttab, men redskaber til at holde vægttabet. Jeg har lært at nyde med måde, og at intet er forbudt. Der var en del mentalt at arbejde med, og det har giver en ubeskrivelig ro. Jeg kan nu lægge hånden på hjertet og sige at jeg oprigtig er glad igen ❤️
Kamilla Olsen
Read More
Kenneth er en super dygtig og meget imødekommende coach. Jeg gik ind med et mål om vægttab, men fik så meget mere end det. En langt større bevidsthed omkring mig selv, mine vaner, prioriteringer og måde at leve mit liv på - Tak for det Kenneth!
Kaja Kobberø
Read More
Det her forløb har virkelig hjulpet mig med at komme ud fra det sorte hul som jeg har været i i 5 år, har haft det meget svært med mad og træning, var i et fængsel som jeg havde satte op for mig selv, og havde det skide svært med at stole på mig selv og min krop. Ved at gå til Kenneth er det beste valg jeg har taget, jeg vil aldrig haft nået så langt både mentalt og fysisk uden hans hjælp, og nu har jeg et sundt og glad forhold både med mad, træning og mit eget kropsbillede, og jeg føler mig virkelig stærk og glad.
Pernille Lenskjold
Read More
Jeg kom ikke til Kenneth for at skulle tabe mig en masse kilo men for at udvikle mig selv og det må jeg sige at jeg har. Han er det mest tålmodige menneske jeg længe har mødt og han fortjener den største ros! Han har en særlig evne til at berolige en og en forståelse som ingen anden🙏🏻 Man føler sig i trygge hænder både i forhold til kost og træning men særligt også mentalt. For igennem i mine mange år i fitness branchen har det lært mig at en af de vigtigste ting ved en sund krop er at være mental stærk OG der er Kenneth den bedste at have på sidelinjen! Jeg glæder mig allerede nu til endnu et år hvor det gode samarbejde fortsætter👌🏻 Kan kun anbefale Kenneth! Han er den perfekte coach hvis du er på jagt efter en der lytter til dig og tilpasser sig efter dine udfordringer og styrker♥️
Previous
Next