Dad Camp

DADCAMP henvender sig til fædre der ønsker at komme i form og genvinde både deres mentale overskud og fysiske styrke.

Individuelt træningsforløb i 8 uger, med skræddersyet kost-og træningsplan, ugentlige check-in, 24/7 coaching med daglig sparring og i alt 4 fysiske træninger. Forløbet foregår individuelt men for at øge motivationen og skabe et højere engagement, vil der være en lukket gruppe af fædre til de fire fælles træninger samt et lukket forum på Facebook.

Hverdagen går hurtigt op i arbejde, familie og praktiske opgaver som skal klares – hvor vi i travlheden kommer til at nedprioritere os selv, hvilket medfører til et mindre overskud på sigt. Med få indgreb, hvor der sættes struktur på hverdagen og implementeret nye rutiner og vaner, sikres der et højere overskud, velvære og fysisk styrke til både at kunne prioritere dig selv, dit arbejde og familie.

Få gjort dine intentioner til handling!

Du vil modtage en skræddersyet træningsplan som er tilpasset til dit niveau, den tid du har til rådighed samt udstyr som du har tilgængeligt.

Der vil blive skræddersyet en kostplan som tager udgangspunkt i den målsætning vi sammen får sat og denne vil blive tilpasset til din hverdag hvor du og din familie fortsat kan spise sammen.

Her vil vi evaluerer på din udvikling samt se på hvordan kost- og træningsplanen fungerer i praksis, der bliver løbende justeret i planerne efter behov.

Du får på daglig basis sparring, vejledning og coaching. Disse faktorer vil sikre, at du tilegner dig de nye vaner og rutiner omkring din træning og kost.

Fælles træninger i Skodsborg, Første træning vil være en fysisk test af både kondition og styrke. Vi mødes derudover to gange undervejs i forløbet og afslutter sidste træning med en afsluttende test for at belyse din fremgang.

Der vil blive lavet en lukket gruppe på Facebook, som skal kunne bidrage til et større fællesskab, motivation, inspiration og opbakning internt.

Al coaching og træning vil blive håndteret af Kenneth Robert Jensen og Rasmus Nielsen.

Opstart d. 30. oktober kl. 10.00
Fælles træninger undervejs vil foregå på følgende datoer:
D. 20/11
D. 04/12
D. 26/12

Lokation: Skodsborg

Samlet pris 3.499 kr. (Det er muligt at betale i to rater)