Hjælper karrieredrevne mænd med at finde fodfæste i deres mentale og fysiske sundhed 

Andreas Von Der Heide
Andreas Von Der HeideCo-Founder, Les Deux
Read More
For os er fællesskabet et grundlæggende element i vores kultur. Fællesskabet, konkurrencen og samarbejdet der ligger i træningen med Robert og hans team er med til at understøtte den virksomhed vi er. Træningen bidrager med energi, godt humør og gode jokes mellem alle medarbejdere - ikke kun på dagen, men også i dagene/ugerne efter. Vi er enormt glade for vores ugentlige træninger i Les Deux.
Thomas Andersen
Thomas AndersenCEO, About Vintage
Read More
Kenneth var under mit forløb super engageret og passioneret for den fælles rejse. Jeg kunne med det samme mærke at Kenneth og hans team var vanvittig kompetente og brændte 100% for at hjælpe mig med at ændre dårlige vaner og optimere mit mind-set ift. træning og kost.
Peter Lucas
Peter LucasCo-Founder & CEO Hedia
Read More
Har haft fornøjelsen af Kenneth og hans team hele 2022. Jeg er 40 år, familiefar, selvstændig, så tiden er knap og har type 1 diabetes - hvilket bare øger niveauet af kompleksitet - men det har de på en eller anden måde også fået med i deres programmer. De har hjulpet mig med at planlægge motion på mine rejser (forretning og privat) hvilket har gjort jeg altid har følt mig on track. kort sagt - super motierende og inspirerende samtidigt med at man bliver udfordret. Klar anbefaling af Kenneth og Rasmus.
Nicklas Sahl
Nicklas SahlSanger
Read More
Da jeg rakte ud til Kenneth var et træningscenter ærlig talt noget af det værste, jeg kunne forestille mig. Men med Kenneths professionelle guidance og opturs-væsen fandt jeg hurtigt tryghed i, at træne uden at være bange for at se åndssvag ud, gøre alting forkert, få skader, etc. Forløbet har givet mig en stor forståelse for, hvad god træning er for mig. Kenneths rådgivning og motivation gik langt ud over “bare at løfte vægte”. Det blev lige så meget et forløb der handlede om, at hjælpe mig med at få sunde vaner og få træningen til at blive en naturlig del af mit liv.
Lasse nielsen
Lasse nielsenCEO, RackBuddy
Read More
Kenneth var vendepunktet som fik mig tilbage på sporet, efter en lang og træls periode med en diskusprolaps. Han hjalp mig med at få overblik over kosten, hjalp med at skaffe det rigtige hjemmetræningsudstyr og fik sat min træning i system. Jeg har i mine snart 40år, aldrig haft det bedre i min krop.
Henrik Meden
Henrik MedenPartner og Advokat, Kammeradvokaten
Read More
Jeg har som advokat en hårdt presset arbejdskalender med lange arbejdsdage, stor mødeaktivitet og rejseaktivitet. Derudover skal jeg finde tid til at være far, min bedre halvdel, familie og venner. Sammen med Kenneth er det lykkedes os at finde tid i kalenderen til effektiv træning og nogle gode sunde vaner. For mig har forløbet ikke handlet om en kortvarig slankekur. Mit ønske har været at få gode sunde vaner, som bliver til faste rutiner, men med plads til et glas vin...
Jonas Lilleskov Nielsen
Jonas Lilleskov NielsenManaging Director, Selecta Denmark
Read More
Jeg har i flere år gjort brug af Kenneths rådgivning og kompetencer privat, hvilket har hjulpet mig i bedre form og bedre balance i en meget travl hverdag. Jeg har også introduceret Kenneths erhvervsprogram til min virksomhed med en enorm gevinst. Større socialt overskud, mere positiv kultur - og vi kan virkelig mærke det på både produktiviteten og sygdomsprocenterne. Jeg kan på alle måder anbefale Kenneth - hvad enten der er brug for et kærligt skub i hverdagen eller en strategisk udvikling for din virksomhed
Peder Stedal
Peder StedalManaging Director, Elgiganten
Read More
Jeg havde lyst til at genstarte min træning, komme tilbage i topform og få den ind i faste rammer. Her kommer Kenneth ind i billedet, og han er super dygtig til at ramme dig i øjenhøjde og komme med en konkret plan for både træning og kost. Planen er realistisk, langtidsholdbar og eksekverbar, og den er nem at adaptere til en travl familiehverdag uden at lave en masse om. Kenneth er dygtig til at holde en til ilden på en positiv, engageret og oprigtig interesseret måde. Det giver en fantastisk energi, som bidrager positivt på alle fronter og giver mig et solidt overskud til en travl dag.
Thomas Hølmer
Thomas HølmerIndehaver af Lokal Bolig hørsholm
Read More
Jeg har gennem forløb med Kenneth og hans team oplevet stort output set i forhold til vaneændring. Kenneth Roberts coaching har været en game-changer for min hverdag som ofte er præget af travlhed og lange dage. Hans ekspertise inden for kost, træning og vaner har givet mig øget energi, overskud og mentalt fokus. Hans tilgang er professionel og effektiv, og jeg kan kun på det varmeste anbefale et forløb
Robert HeinGREENWORK ApS
Read More
Vi har benyttet Kenneth Roberts ydelser i GreenWork regi i en periode på ca. 1 år. Der har været lagt et godt og realistisk program fra start, der har været overskueligt og sjovt at følge. Programmet er løbende og konsekvent fulgt op med justeringer og tilskyndelser når der har været behov for det, og resultaterne er fulgt med. Kenneth Robert og hans team er fagligt kompetente, og vi har givet anbefalinger videre til andre virksomheder og privatpersoner, som også har været tilfredse med ydelserne. Derfor følger hermed vores allerbedste anbefalinger af virksomheden.
Christian Ramsgaard
Christian RamsgaardMarketing Chef - Creativity & Sales
Read More
Kenneths coaching har haft en utrolig positiv indvirkning på vores arbejdsmiljø, og det er virkelig fantastisk for vores sociale sammenhold. Vi samles en gang om ugen efter arbejdstid og oplever den fedeste træning sammen. Jeg er altid topmotiveret, når vi træner. Kenneth har virkelig evnen til at få folk med, og det gør træningen både sjov og udfordrende. Siden vi startede firmatræningen, har jeg tabt 7 kg, og det uden at følge nogen slankekur! Det er utroligt, og jeg føler mig bedre end nogensinde før. For første gang nogensinde synes jeg, at fitnesscenteret er fedt at være i. Kenneths tilgang gør det bare genialt! Vi er virkelig glade for at have ham som vores coach.
Mikkel Kvist Thomsen
Mikkel Kvist ThomsenCFO, Ørsted
Read More
For ni måneder siden traf jeg en fantastisk beslutning. Efter en kort snak med Kenneth, blev vi hurtigt enige om, at der var håb forude – selv for sådan en som mig. Med (næsten) ugentlige, skræddersyede, sessioner og 1-2 ugentlige selvtræningssessioner har jeg oplevet en markant forbedring i både styrke, form, velvære og generelt overskud. Fra at jeg i starten knap kunne gennemføre en halv træningstime til, at vi nu kører fuld tryk gennem hele timen. Og i takt med at der er kommet tungere vægte i træningen er overskuddet steget i hverdagen. Både arbejdspres og antallet af børn er det samme som for ni måneder siden, men med Kenneths hjælp er, hvad der tidligere syntes uoverkommeligt – nemlig at flette en god træningsrutine ind i den fyldte kalender – muliggjort. Tak, Kenneth!
Previous
Next

Mine værdier

The coaches pointing at each other and having a great time.

POSITIV

Positive forandringer opnås ved at tilføre eller forstærke ressourcerne.

Jeg tror på vores sind kan styre vores resultater.

Kenneth posing and crossing his arms, looking into the camera.

MÅLRETTET

Jeg tror på der er en løsning til ethvert problem hvor min mission med livet er at give nutiden nærvær og mening.

FADERFIGUR

Jeg repræsenterer en faderfigur med en travl hverdag med børn, familie og arbejde der skal passes, uden at gå på kompromis.

SacIt oplever en verden til forskel med fokus på mental og fysisk sundhed